Nemsokára őszi szünet!


Idén szokatlanul hosszú az őszi szünet- az utolsó tanítási nap október 29-e, az első pedig november 7-e lesz. Mostani bejegyzésünkkel szeretnénk tippeket adni a szülőknek, hol, hogyan  tölthetné gyermekük tartalmasan a szünetet, vagy hol pihenhetne együtt a család. Nem árt idejében elkezdeni a tervezést, hiszen nagyon hamar eltelik ez a pár hét október végéig, és rengeteg érdekes programot, programcsomagot kínálunk a portálon! 

Ősszel még működnek erdei iskolák, ahol szervezett program keretében ismerkedhetnek a természettel, kirándulhatnak, barátkozhatnak egymással a gyerekek, miközben új élményekkel gazdagodnak. A Tihanyi Levendula Erdei Iskola 3-4. és 5-6. osztályos gyerekeket fogad, előzetes bejelentkezéssel. 
 A Tisza, a Szamos és a Túr folyók háromszögében fekvő Panyolán a Cibere Vendégház nemcsak gyerekcsoportoknak, hanem családoknak,baráti társaságoknak is ideális választás lehet.


A  kisrécsei Kendlimajor Művészeti Szabadiskola amatőr képzőművészeti kurzusokat és táborokat szervez, ahol művészek felügyelete és segítsége mellett bontakozhatnak ki az egyedi elképzelések. Az évnek ebben a szakában is találhatunk még programokat, mint például november első hétvégéjén a kerámia kurzust. A Seholsziget Élménypark a Nógrád megyei Nőtincsen szintén várja látogatóit minden hétvégén. 15 hektáron állatsimogató, labirintus, kisvonatozás, lovaglási lehetőség várja a gyerekeket.


 Ha egynapos kirándulások mellett döntünk, akkor is bőven van miből válogatnunk: a veresegyházi medvefarm, a budakeszi vadaspark állatsimogatója vagy épp a tiszacsegei termál strand?



A portálon számos városi és megyei közművelődési intézmény állandó és időszaki programja  is megtalálható. A múzeumok, könyvtárak, művelődési központok is készülnek a szünetre, így a megszokott programok mellett plusz szolgáltatásokat is találhatunk!

Ha közös pihenést tervezünk, az ország minden táján találhatunk kedvezményes csomagajánlatokat  az őszi szünetre. Négy színvonalas bakonyi szálloda egyedülálló programcsomagot kínál vendégeinek. Kereshetünk gyermekbarát hotelt, választhatunk aktív pihenést, dönthetünk wellness napok mellett, a portálon minden esetben találhatunk olyan ajánlatot, amit a gyerekek is élvezni fognak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése